Markblomst Psyk. Tusse Weidlich Markblomst

Forside Hvem er jeg? Kontakt
Hvad kan jeg hjælpe med? Jungiansk Analyse
Hvad kan jeg hjælpe med?
Tegneseriebillede


Psykoterapi kan man have glæde af ved problemer med angst, sorg, depression og krise. Det kan også være en hjælp ved stress og andre arbejdsmæssige belastninger, hvis man lever med livstruende eller kroniske sygdomme, eller psykosomatiske lidelser. Terapi kan også være en ide ved tilbagevendende problemer i parforhold og familie, samt ved usikkerhed, dårlig selvtillid og tendens til misbrug af forskellig slags.


Personlig udvikling
Psykoterapi er en mulighed for personlig udvikling, og kan derfor også bruges f.eks. ved handlemønstre der gentager sig, eller oplevelser fra fortid eller nutid der optager for meget plads i ens tanker.


Unge og psykoterapi
Hos unge kan terapi være en hjælp hvis der f.eks. opstår problemer med ensomhed, uddannelse, kærestesorger, selvusikkerhed eller forholdet til familien.

Legeterapi for børn
Legeterapi er terapi specielt beregnet for mindre børn, der har svært ved at forklare med ord, hvori deres vanskeligheder består, men som ofte kan udtrykke og bearbejde det gennem leg. Legeterapi kan f.eks. være en ide for børn der gennem en længere periode er triste, indesluttede, vrede eller angste. Legeterapi kan ligeledes hjælpe børn med somatiske symptomer uden forklarlig fysisk årsag, børn med kontaktvanskeligheder, manglende selvtillid eller problemer med at komme over en skilsmisse. Legeterapi vil altid inkludere enkelte samtaler med den ene eller begge forældre, og også sommetider familiesamtaler.BørnetegningRådgivning
Psykologisk rådgivning er en mulighed for at tale en vanskelig situation eller beslutning igennem med en professionel, udenforstående person med tavshedspligt.


Supervision
Supervision tilbydes indenfor psykoterapi og jungiansk analyse, samt til problemstillinger indenfor det pædagogiske og sundhedspsykologiske område.TOPPsykologforeningens logo


Copyright i henhold til loven om ophavsret - Design af Lise Holst